Jeg trur ikke krim-sjangeren er en helt enkel sjanger å skrive. Jeg kans skjønne hvorfor så mange ønsker å skrive en krim, selv kunne jeg tenke meg å skrive en krim-bok, det er en tøff sjanger. En underholdnings-sjanger alle gjennomsnittelige lesere vil lese. Men for å skrive en krim virker det som du må ha så utrolig mye bakgrunnstoff, og innsikt. Man må kunne så mye fakta, og så skrive slik at det ikke synes. For at boken ikke skal bli tung å lese, så må "politiarbeid" og "fakta" bakes så godt inn at det virker naturlig for leseren. Det skal jo ikke være en faktabok. Som sagt, selv har jeg satt meg ned flere ganger å prøvd å få til en start på en krim-bok, men hver gang gir jeg opp. Jeg kan jo ikke noe om politiarbeid eller kriminelle miljøer...så hvor skal jeg begynne. Tilslutt ender jeg opp med å skrive et kapittel eller to av en sjanger jeg selv hater å lese....kjærlighetsklissromaner, fordi dette er av en eller annen grunn enklest for meg å skrive om, fordi jeg kan mest om det.
Vet ikke om du ser hva jeg skal frem til av poeng her, inne imellom vanskelig å sette riktig ord på tankene sine. Men jeg er i hvertfall delevis enig med deg, det går lang tid imellom hver gang jeg leser en krim som er mer enn bare ok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H Hoel