Hehe! Vet ikke om du mente dette morsomt, men dette humrer jeg godt av:) Den siste boka du nevner sjekka jeg forresten pris på bare for noe dager siden så der ser du...God lesing til deg også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jo, dette var bare positivt ment! Jeg har en annen hobby også, quilting, og det er akkurat det samme der! Jeg kan ikke gå inn i en stoffbutikk uten å komme ut med minst 4 stoffer! Du skulle se mine lagre av stoffer. Nå har jeg sydd endel til en julemesse vi skal ha, men jeg kan allikevel snart åpne butikk med stoffer. Og som med bøkene, jeg får ikke brukt halvparten før jeg dør og jeg får heller ikke lest halvparten av alle bøkene mine før jeg dør! Big problem!!! Ha en fin helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, kjempeproblem;) God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth