Jeg er atter på plass på hytta, og har utstyrt meg med bøker som passer "min nye identitet" både litterært og helsemessig. Det betyr bøker som kan nytes i små doser: Utvalgte skrifter I av Andrè Bjerke, og Dikt i samling av Jakob Sande. Og det betyr bøker med innhold som angår min nye situasjon: PH-mirakelet - balanser kostholdet, gjenvinn helsen av Robert O. Young og Kreft & terrenget ditt av David Servan-Schreiber.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da håper jeg bøkene er deg til hjelp...
Jeg gikk på ungdomsskolen da ei venninne insisterte på at jeg skulle lese et dikt (liker ikke dikt, sa jeg), jo, les dette (hun ga meg et håndskrevet ark) og jeg gikk med på å lese Gjenta og Stuten - eller Ein usæl song frå havkanten av Jakob Sande. Den var fornøyelig og husker den til dels ennå... Har fått med meg at han har skrevet teksten til både salmer og viser gjennom tidene, blant andre min favorittjulesang Det lyser i stille grender. Imidlertid er det bare denne og en til som har fått plass i Norsk Salmebok. Visstnok. Siden jeg ikke bruker salmebøker eller bibel, var det tante Wiki som hvisket meg i øret... Kos deg! Syns Sande er en fin poet!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bokvalget ditt forteller vel sitt om hvorfor du har endret fokus på bokfronten og kanskje på andre fronter i livet og..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen