Vasken er tatt, bøkene er lagt fram og skisesongen er i gang, nå er det helg! Det er så mye sport på tv at jeg er usikker på om jeg får lest særlig mye, men noe dødtid blir det vel.

Jeg er snart ferdig med Kullunge av Monica Kristensen, dette er hennes andre krimbok der handlingen lagt til Svalbard. Neste bok i rekken er Kaja av Olav Gunnar Ballo, denne handler om datteren hans som tok sitt eget liv, og hans forsøk på å forstå det.
Jeg leser også Necessary Evil av Janelle Taylor, i denne boken jakter politiet på en morder som torturerer overgrepsmenn på akkurat samme måte som de torturerte sine ofre. Har ikke kommet veldig langt ennå, men så langt er historien veldig brutal, men god.

Hva leser du denne helgen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 38 svar.

jeg krampeleser pensum! Hjemmeeksamen begynner kl 10 i dag... Jeg oppdaget her om dagen at jeg ikke har lest (ut) en skjønnlitterær bok på lang tid, så håper jeg får litt tid i julestria til å lese vanlige bøker. Og at jeg kanskje får noen bøker til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest "Jeg nekter" av Per Petterson i helgen. En av de beste bøkene jeg har lest i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga har det blitt aviser, krim og humor. Jeg er kommet et godt stykke i "Menneskefluene" av Hans Olav Lahlum. God gammeldags krim men "Det lukkede roms" mysterium. Innimellom har jeg humret over Mari Maurstad og Cille Biermanns skråblikk på middelaldrende kvinners små og store problemer i boka "Hvem bryr seg om sjelen? Jeg vil heller ha en sexy rompe!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er lesehelgen snart over. Jeg har hatt langhelg og fått tid til å kose meg med mange gode bøker.
Denne helgen har jeg lest ferdig fire bøker, samtlige kan anbefales.
- Fare for gjentagelse av Chris Tvedt
- Livets lenker 11 av Christin Gilstad Prøis
- Arvesølv 15 av Torill Thorup
- Alvestad 16 av Elin Brend Johansen

Resten av helgen skal jeg lese "De beste blandt oss" av Helene Uri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest ferdig et lite drap i Lisboa denne helga. Likte denne boka ganske godt. Den har i alle fall ført til at leselysten min har kommet tilbake. Lettlest krim hjelper ofte for slikt.

Idag har jeg så smått startet på boka Djevelkysset av Unni Lindell. Lest alle krimbøkene om Cato Isaksen tidligere, så da måtte jeg nesten få lest denne og. Fikk denne til bursdagen min tidligere i uka. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen er det mye vasking på meg; det er jo snart jul! Men pauser må man ta, og da blir det kos med en kaffekopp og boken Når himmelen faller ned av Jennifer Cody Epstein. Avsluttet forøvrig Midt imellom av Jean Kwok på fredag. Den var veldig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skulle jo lese Variantene ferdig sist helg. Men siden jeg har brukt sist helg og hele uka på lese Samartins nyeste bok så har det blitt litt Variantene i helga. Har forøvrig lest ut både Bittesmåene av Roald Dahl og Sammen til verdens ende av Espen og Tone Elisabeth Simonsen ( denne er jeg snart ferdig med) i løpet av helga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går visst ikke så fort med meg, leser Shantaram denne helgen og jeg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal ikke lese så mye, skal kose meg inne her. Savner å ha litt bedre tid til å sitte med Bokkelskerne. Lese hva dere mener om bøkene dere leser, sitater, bokanbefalinger osv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter en død periode på en uke der jeg ikke har lest noe skjønnlitterært håper jeg nå å komme på sporet igjen denne helgen!
Holder på med "Inn i det mørkeste hjørne" av Elizabeth Haynes. Bare lest de første 90 sidene enda, men den virker bra!
Tenkte også å få lest litt i en bok jeg fikk beskjed at jeg burde lese "Fantasi og følelser". Litt nysgjerrig på den og hvilke tanker den vekker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter anbefaling av John Irving (To i samme person), leser jeg "Madame Bovary". Jeg ble nysgjerrig på den boka som Billy leste høyt fra, Tom ble provosert av og mannen som klasket rumpe med Billys far leste på do. Kan ikke helt si den fenger ennå, men det kan jo endres i løpet av helga. Fortsatt god lesehelg til dere alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Damen i Dalen av Ketil Bjørnstad. Det er den tredje boken i en triologi.
Uhyrlig spennende, gleder meg til fortsettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga har min datter innebandykamper, idrettslaget har messe (og dugnad for foreldrene...) og huset trenger en runde med støvklut og støvsuger ....så jeg håper jeg får lest litt i "Landstrykere" av K.Hamsun denne helga også :-)
I tillegg begynte jeg på "Stevnemøte med døden", av Agatha Christie - og denne er "før-jeg-sovner-boka" mi....

God helg!

Ps; Nå er det selvfølgelig BØKER til salgs i "krim-kramsen" på messa....så det spørs om jeg greier å holde fingrene unna der ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kullunge er bra!
Eg er på tur denne helga, så det blir neppe så mykje lesing. Men eg har pocketboka Kretsen av Alexandra Beverfjord liggjande i handveska.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er atter på plass på hytta, og har utstyrt meg med bøker som passer "min nye identitet" både litterært og helsemessig. Det betyr bøker som kan nytes i små doser: Utvalgte skrifter I av Andrè Bjerke, og Dikt i samling av Jakob Sande. Og det betyr bøker med innhold som angår min nye situasjon: PH-mirakelet - balanser kostholdet, gjenvinn helsen av Robert O. Young og Kreft & terrenget ditt av David Servan-Schreiber.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da håper jeg bøkene er deg til hjelp...
Jeg gikk på ungdomsskolen da ei venninne insisterte på at jeg skulle lese et dikt (liker ikke dikt, sa jeg), jo, les dette (hun ga meg et håndskrevet ark) og jeg gikk med på å lese Gjenta og Stuten - eller Ein usæl song frå havkanten av Jakob Sande. Den var fornøyelig og husker den til dels ennå... Har fått med meg at han har skrevet teksten til både salmer og viser gjennom tidene, blant andre min favorittjulesang Det lyser i stille grender. Imidlertid er det bare denne og en til som har fått plass i Norsk Salmebok. Visstnok. Siden jeg ikke bruker salmebøker eller bibel, var det tante Wiki som hvisket meg i øret... Kos deg! Syns Sande er en fin poet!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bokvalget ditt forteller vel sitt om hvorfor du har endret fokus på bokfronten og kanskje på andre fronter i livet og..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leser "Kråkejenta" av Jerker Eriksson ogHåkan Sundquist,er den beste krimromanen jeg har lest hittil i år.Den er kompleks og drivende godt skrevet.....
Ellers blir det litt sporttitting på tv...God helg uansett hva dere gjør...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal prøve å bli ferdig med Mysteriet Maldivene, og deretter står Siriusmysteriet for tur da jeg skal holde foredrag om det emne på onsdag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen står både nattevakt og 50 års fest på aktivitetsplanen, så lesing blir det til en viss grad på nattevakten og deler av søndagen. Boka som skal leses heter " Hjemmestyrkene" , en ny bok om de ulike norske motstandsgruppene under 2. verdenskrig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Din dag?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det er heldigvis ennå 10 år og 4 mnd til jeg når din milepælen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt for deg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal forsøke med en aktiv lesehelg. Det ligger utrolig mange bøker på vent. Skal bli ferdig med Kerstin Ekmans bok Urminnes tegn. En merkelig bok og jeg vet ikke om jeg forstår alt, men den pirrer. Ellers står Robert Dams Avhopperen på programmet. Alle de andre får vi komme tilbake en annen gang.
God lesehelg til dere alle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

her helga bli det å start på arven av Christopher Paolini og lesa vinter over verden av Ken Follett. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg avlyser lesehelga denne gangen. Istaden blir det bryllupshelg, med vigsel i dag og festmiddag to dagar på rad :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Føyer med inn i rekken med gratulasjoner. Gratulerer!! Håper helgen har vært fin og minnerik :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Grattis:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer så masse :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer Bente!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, Gretemor!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer så mye!!! Håper det blir fine dager! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete Gjessing