Synes Pantherabøker passer perfekt som julegaver:) Selv elsker jeg de bøkene Panthera har gitt ut, men siden de også har en spesifik målgruppe er det også enkelt å tenke at om man skal gi bøker til noen i alderen 18-25 år, så passer Pantherabøker perfekt.

Ellers så finnes jo det så utrolig mange gode bøker å velge mellom, tror nok jeg ville ha gitt Barnepiken eller Snøbarnet til min mor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Barnepiken er et fint tips, syntes jeg(den kan jeg uttale meg om siden jeg har lest den selv også ;). Historien føles som om den tilhører en forlengst svunnen tid, mens i realiteten er handlingen satt til USA så sent som i begynnelsen av 1960-tallet. Boken var vond, hjertevarm og morsom på samme tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein