Jeg er snart ferdig med første bok i serien "Nattens brød", nemlig "An-Magrit. Leser samtidig "Stalingrad" av Antony Beevor. I begge bøkene finner du menneskeskjebner, de fryser og sulter noe forferdelig.
Har så vidt tittet i Flannery O'Connors bok "Dommens dag - Noveller, og tror heller ikke dette er så lystig lesning.
Når disse er lest er det kanskje på tide med noe mer lystelige bøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg kjenner også behov for noe mer lystig etter å ha vært i den "Falkbergske verden" en stund, lurte et øyeblikk på å gyve løs på Plogjernet, men ombestemte meg. Holder fortsatt på med andre bind i "Lillelord-triologien", ikke så lystig lesning det heller. Men har heldigvis mange andre alternativer i hyllene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er også moden for litt mer lystelig lesing snart. Tar gjerne imot tips ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er neimen ikke like enkelt å finne ei slik bok. Men jeg tror jeg vil anbefale deg å lese "Stjernetasten" av Benoîte Groult, det falt jeg for. Her kan du lese litt om boka hvis du vil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den har jeg også nylig lest, og jeg tror den også var etter en fristende anmeldelse fra Rose-Marie. Lurer litt på om Dickens "Store forventninger" kan være et morsomt avbrekk? Den ligger iallefall øverst i bunken foreløpig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser nå majorens siste forelskelse av Helene Simonson det lystig lesing,humrer og ler,mange artige episoder. Det handler om dagliglivet i en liten engelsk landsby, hovedpersonen er major Pettigrev som er enkemann og forelsker seg på sine eldre dager. Utrolig koselig bok, ligger en fyldig anmeldelse av Rose-Marie som fikk meg til å kjøpe boka, kan anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig i at den boka er både koselig og morsom. Jeg fant også fram til den etter å ha lest Rose-Maries anbefaling :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun Svensli