Nok en velskrevet bok, som alle kan kjenne seg igjen i. Den passer for alle, enten man er ung eller gammel. Ketil Bjørnstad er en god menneskeskildrer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Likte denne boka, som alle bøkene til Bjørnstad veldig godt. Nyter måten han skriver på og emnet i boka er deprimerende og uungåelig for oss alle, men han klarer å få meg til å dra på smilebåndet innimellom også. Synes denne er helt på høyden med alle bøkene hans som jeg har lest hittil. Det er noe med Bjørnstad og måten han skriver på som gjør meg helt oppslukt og synes aldri bøkene hans er det miste for lange...det får ikke alle til. Annbefales selvfølgelig:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari Merete