Denne begynner jeg nesten å gråte av for den er så fin og rørende og full av varme og godhet. Elsker historiene til Astrid Lindgren og denne er min absolutte favoritt fra barndommen. Kan lese den igjen og igjen ... selv om jeg er 18 år!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Veldig vanskelig å komme gjennom denne boka uten å gråte, særlig når man leser den høyt...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er 33 og syns framleis at Anne fra Bjørkely er noko av det beste eg kan lese. Favoritter frå barndommen tåler nok ofte å bli lest om igjen, uavhengig av alder!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å ja, - det er jul det, og den har jeg lest mange ganger for gutta mine! Og jeg får fremdeles litt gåsehud av å tenke på den, for den handler jo om det verste som kan skje, både for barn, søsken og foreldre, - men så går det jo heldigvis godt! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingunn STorill Elisabeth RevheimEli HagelundBjørg L.HildaReadninggirl20Lars MæhlumBokambulansenKristinAnneWangElisabeth BækkenBeathe SolbergSigrid NygaardChristinaKristine LouisesiljehusmorLisbeth Kingsrud KvistenAmanda ASynnøve H HoelIngunnJKarin BergTine SundalHarald KJane Foss Haugeningar hReidun SvensliErlend Rødal VikhagenHeidiThomas KihlmanEileen BørresenMalinEgil StangelandBjørg  FrøysaaTherese HolmHegeritaolineKikkan HaugenRalingsformidlerneMonaBLMarit Håverstad