Hei. Det første jeg får opp i tankene når jeg leser dette er Kristine Getz sin nye bok "Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?" som kom i år. Det er Kristines egen historie om hvordan ikke bare spisevaner, men relasjoner til andre, selvbildet og generelt hele måten å forholde seg til livet og verden på forandres. Jeg fant den innsiktsfull, som en "utenforstående" selv.

Den andre boken jeg kommer på er "Vinterjenter" av Laurie Halse Andersson, som er en sterk historie i romanform. Hvor mye den avspeiler virkeligheten som den egentlig er, er vanskelig for meg å avgjøre, men den gjorde veldig sterkt inntrykk da jeg leste den. Tingene som tas opp er mye knyttet til tenåringsproblemer da, siden hovedpersonen er ung.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for svar alle sammen! :) Syns som sagt at dette ble et vanskelig spørsmål å svare på i og med at jeg nok leser bøkene på en annen måte enn de som ikke har noen personlig erfaring med dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte bare skulle si at jeg endte opp med å anbefale "Stryk meg over håret". :)
Den likte jeg veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A