Veldig fint! Artig at det er interesse for Falkberget.

Vi har jo fulgtes litt ad i høst, Bjørg - først med De elendige og nå hadde jeg også tenkt Store forventninger før nyttår. Den eneste Dickens jeg har ulest i hyllene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Morsomt at du nevner De elendige, jeg skummer litt igjennom Norges litteraturhistorie om Johan Falkberget, og leser at faren hadde med seg De elendige til brakka og leste høyt for sønnen og de andre bergmennene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

På linken til Lillevi står det også om Victor Hugo- inspirasjon og internasjonal orientering. "Et Victor Hugo-motiv i Johan Falkbergets diktning", er skrevet av Helge Nordahl.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A