Så forskjellig kan bøker oppleves. Det var "Besettelse" sammen med "Babels Tower" som gjorde meg til en "Byattleser" på 1990-tallet. Hennes "varemerke" er bøker med litterære referanser. Da jeg leste "Babels Tower" "måtte" jeg bl.a. lese litt Shakespeare fordi Byatt's referanser førte meg dit. Byatt er en av de få forfatterne som gang på gang leder meg til positive avsporinger og fører meg på vidvanke i litteraturen.
Kan det bli bedre?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det kan du si. For meg var det ikke det, denne gangen. Du har lest så mye mer enn meg, og har nok mer glede av litterære referanser enn det jeg har. Hvis historiene hadde fenget meg kunne jeg nok ha funnet på å la meg avspore for å lete opp informasjon om bøker og forfattere, men jeg lot meg ikke begeistre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg