Uff da, denne har jeg på min "skal lese" liste. Kommer nok ikke til å rykke fram i "køen" nå, men er uansett spent på om jeg kommer til å synes det samme. Har ihvertfall jenket forventningene ned noen hakk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg var veldig begeistret for den, men må nok innrømme at jeg skummet litt gjennom de lange victorianske diktene, - og det kan jo virke som om det var lurt;)
Men husk at denne kom før alle disse andre bøkene som hopper mellom nåtid og victoriatid i England, og at den er skrevet av en meget kunnskapsrik dame som leker seg litt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så dumt, jeg forsøker gjerne å unngå å lese omtaler av bøker jeg har stående uleste i hylla. Vet at jeg er påvirkelig. Men på den postitive siden kan det ofte være lurt å ikke ha altfor store forventninger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg