Jeg har vært inne på bloggen din, ordentlig nydelige hunder du har. Filmbloggen din har jeg tilgode å besøke, skal ta meg en titt. :-)

P.S. Hvis jeg har lyst til å legge igjen en kommentar i bloggen, hvordan gjør jeg det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du må få en googlekonto eller kanskje du skulle begynne å blogge litt du også. Filmbloggen min finner du på bokbloggen øverst til venstre. Har også satt adressen på Bio foreløpig. Håper Andre kan ordne det slik at jeg får plass til begge bloggene på samme sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker kanskje at jeg bruker nok tid som jeg gjør foran skjermen her inne på bokelskere, noen av dere er ordentlig flinke. Ser at du har tatt så mange fine bilder også og hundene dine er bare vakre. Vi hadde i familien to shetland sheepdoger, vakre de også, men begge var ganske nervøse. Akkurat nå er jeg "hundevakt" for en whippet, da datteren min er i Bagdad, ganske så forskjellige raser. Han her fryser lett og liker best å kose seg i sofaen. Det passer meg ganske så godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti S