Jeg bare elsker loppemarkeder. Spesielt når jeg kan komme en time før stengetid på en søndag og bare fråtse i bøker til en slikk og ingenting, det vil si 6 kroner pr. bok. Kvaliteten på bøkene overrasker meg hver gang, veldig mange av de ser ikke ut til å være leste. Så får jeg bare håpe at jeg får lest de etter hvert. Nesten halvparten av de har jeg hatt på ønskelisten min.
Så lørdag og søndag har jeg vært inne i det vi kansje kan kalle en salig "bokrus." Deilig.


Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg gjør som deg. Har gjort mange varp på loppemarked.Det er spennende å gå på "skattejakt" blandt mengder av bøker, gamle og nye, noen brukte og noen som ser ut til å være "uåpna". Jeg kjøper også en mengde gamle blader og magasiner som jeg bruker i mine bilder og malerier. De får jeg for en billig penge. Herlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja her var det mye bra, litt av et varp. Ser du leser Hemingway nå. Har nettopp sett en film om hans kjærlighetsforhold til M.Gellhorn. Det var da han skrev Klokkene ringer for deg. Har skrevet noen kommenterer om den på filmbloggen min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har vært inne på bloggen din, ordentlig nydelige hunder du har. Filmbloggen din har jeg tilgode å besøke, skal ta meg en titt. :-)

P.S. Hvis jeg har lyst til å legge igjen en kommentar i bloggen, hvordan gjør jeg det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må få en googlekonto eller kanskje du skulle begynne å blogge litt du også. Filmbloggen min finner du på bokbloggen øverst til venstre. Har også satt adressen på Bio foreløpig. Håper Andre kan ordne det slik at jeg får plass til begge bloggene på samme sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker kanskje at jeg bruker nok tid som jeg gjør foran skjermen her inne på bokelskere, noen av dere er ordentlig flinke. Ser at du har tatt så mange fine bilder også og hundene dine er bare vakre. Vi hadde i familien to shetland sheepdoger, vakre de også, men begge var ganske nervøse. Akkurat nå er jeg "hundevakt" for en whippet, da datteren min er i Bagdad, ganske så forskjellige raser. Han her fryser lett og liker best å kose seg i sofaen. Det passer meg ganske så godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må innrømme at jeg selv nok helst hadde blitt frustrert av å få i hus så mange bøker som først skulle plasseres og siden leses. Men det var en imponerende mengde med flotte titler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Frustert nei, det er det som er gøy. Lesingen kommer etter hvert, det kan ta år, men det gjør ingenting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du verden, her var det mye bra lesestoff å glede seg til! Tipper det ble tunge vesker på hjemturen?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det kan du trygt si, jeg er støl i armene i dag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fin styrketrening for en bokelsker ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gratulerer! Litt av et varp du har gjort, helldige deg! Mye "snadder" du har fått tak i ser jeg. Gled deg til mange herlige lesestunder med disse bøkene!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk, jeg har vært helt over meg i helgen, langt inne i min egen lille "bokboble". Godt jeg bor alene :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner godt at du er litt rusa, det var en imponerende liste. Gratulerer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Folk er ivrige etter å kvitte seg med bøkene sine og det drar jo vi bokelskere nytte av. Loppemarkedet denne helgen var like i nærheten av der jeg bor og jeg tok meg en tur både lørdag og søndag. Når jeg kom tilbake søndag en time før de skulle stenge, så virket det ikke som de hadde solgt noe særlig bøker i det hele tatt. Rundt bordene med DVD-filmer var det derimot tjukt med folk både lørdag og søndag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimAnne Berit GrønbechAnne Lise JohannessenSynnøve H HoelRobinLars Johann MiljeAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMorten MüllerSolAnneBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsBente L.Tine SundalIreneleserNtotheaKristofferAnitaCecilieAlice NordliGro-Anita RoenMarit HåverstadTurid Kalvatn SchøyenBjørn T. SkjævelandIngvild SBerit RSverreDanielCathrine PedersenGroCecilie EllefsenHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBe