Grusomt spennende! Jeg trodde Hanssen ville få problemer med å følge opp de to første bøkene om Elli, og forventningene mine var ekstremt høye til denne boka. Men Hanssen innfridde til fulle, og vel så det! Dette er bare helt utrolig bra! Spenning på høyt nivå, ingen dødpunkter, herlige hovedpersoner og troverdig plott. Sidehistorien om Ellis søster Anne, som ble drept for 16 år siden, er også spennende.

Elli er bare en helt herlig etterforsker. Forholdet mellom hun og Nereng er en fornøyelse å følge videre. Beskrivelsen av stemningene, personene, er veldig bra synes jeg. Jeg leste 250 sider den første dagen, og neste dag de siste 200. Klarte ikke å legge i fra meg boka, det ble for kort natt, kom for sent på jobb, måtte kutte ut andre lavere prioriterte oppgaver, bare fordi boka var så innmari bra!

Det er ingen tvil om at det kommer flere bøker om Elli, de siste sidene tyder på det. Og Elli som er en fantastisk etterforsker, må jo bare få flere mysterier å løse. Hun er bare herlig!

Jeg gleder meg vilt til neste bok, håper bare ikke det tar for lang tid!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11