Foerste boka i en Trilogi.

I det eldste bebodde sted på jorden, oppå et fjell som kalles Citadel, en Vatikanet-lignende bystat som ruver over byen Ruin i dagens Tyrkia. Nå, takket være media dekningen av en klatrer i som faller ned, er øynene i hele verden rettet inn på en gruppe som har verdsatt sine hemmeligheter over alle ting. For Sancti-munkene som lever inne i Citadel kan det bety slutten på alt de har bygget opp og beskyttet i årtusener. . . og de vil gjøre alt for å beholde det som deres hemmelighet.

For den amerikanske reporteren Liv Adamsen, som er drevet av minnet om et tragisk tap, venter en hoderystende oppdagelse som vil forandre alt. . .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M