Har akkurat lest ferdig denne boka, og det første som slår meg er at eg ikkje kan skjønne all negativ kritikk den har fått. Om ein forventar seg ein ny versjon av Harry Potter vil ein jo bli smerteleg skuffa, ja visst, men det har jo Rowling sjølv klart sagt tidleg at ikkje er tilfelle. Dette er ei bok for vaksne, med eit mindre barnevennleg språk og bilder, men etter mi meining må dette til for å fortelle historia til dei mange ulike karakterane.

Sjølv om dette er veldig, veldig forskjellig frå det ein har lest av ho før, klarar eg likevel å gjenkjenne forfattaren bak gode skildringar og etter mi meining, med godt oppbygde karakterar og interessant plot.

Kjempespennande bok, skulle ønske eg ikkje var ferdig med ho. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes den var helt fantastisk! Jeg liker karakterene, og jeg liker utviklingen av historien. Den starter som en slags satirisk iscenesettelse av byen, men så griper den leseren mer og mer ektefølt samtidig som den utvikler seg til en politisk roman med en sterk sosial vinkling. Jeg er stor beundrer av varmen og medmenneskeligheten som hele tiden ligger i bunnen av fortellingen, satire eller ei.

Har skrevet om boka her: http://knirk.no/2012/12/the-casual-vacancy-j-k-rowling/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig.... har den forferdelige følelsen at "hva skal jeg lese nå", etter å ha kost meg med denne i to uker:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får berre håpe det ikkje tar altfor lang tid før dama kjem med ei ny fantastisk bok. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KErlend Rødal VikhagenBerit B LieMorten BolstadNina M. Haugan FinnsonLilleviingar hmoiraleser42gretemorHegeMaren Hjelle CurrieHilde H  HelsethellinoronilleSverresiljehusmorMarit HåverstadIngunn SRune U. FurbergHildaRufsetufsaMette-MReadninggirl20Kirsten LundTonjeHanneTor Arne DahlSynnøve H HoelTanteMamieThomas KihlmanRolf IngemundsenGroToveBeathe SolbergAvaAnne Lise JohannessenMarianne  SkageHilde VrangsagenEli HagelundDolly Duck