Ooooh yes! Kanskje litt tung i starten om du ikke nettop har lest Sirkelen, men du store som det tar seg opp! Med disse forfatterne tør jeg aldri stole på at det går bra til slutt. Kred til dem for det! Og et deilig oppgjør med "det er bare å tenke positivt"-folket. :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Gleder meg til å lese den :-) Jeg elsket sirkelen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var mange navn og hendelser som det refereres til i begynnelsen, så det kan være en fordel å ha Sirkelen friskt i minne, men så blir det VELDIG spennende i denne boka også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres lovende ut! Har akkurat gjort den i stand og flaks for meg så sto jeg faktisk først på ventelista for en gangs skyld. Gleder meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag