Jeg leste boka på norsk i 2008, og den satte spor i meg. En rystende historie om en oppvekst og et liv du blir fengslet og opprørt av, det er sikkert. Ikke minst er det en viktig bok om hvordan det er å bli født som jente i India. Jeg hadde boka i tankene lenge etter at den var ferdiglest.

Jeg har skrevet om boka her:
Hva er det som er forandret fra 2007-utgaven?

Jeg er så hjertens enig i å anbefale de som ikke har lest den ennå, å lese denne selvbiografien, på norsk eller svensk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Den nye utgavens største endring er etter mitt syn at det nå kun er Sarita som er forfatteren, i 2007 skrev hun boken sammen med en journalist (medforfatter) Nå er det kun hennes egne ord, og det er ikke så mye om selve India og "informasjon", nå er det hele tiden hennes egen historie, flere detaljer, man kommer nærmere innpå, synes jeg da. Denne boken tar med litt mer av livet hennes videre også. Men mye av dette blir jo mine egne synspunkter da, les den og se selv, den er verdt å leses i denne nye utgaven også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar!
Ja, jeg skal sørge for at jeg får lest den svenske utgaven også. Jeg liker å lese bøker på svensk. Det er et godt og lesbart språk, syns jeg. Det er dessuten interessant å få vite litt om hvordan det har gått videre med livet hennes, og hvis det er slik at det føles som man kommer nærmere innpå hendelsene og personen, så er det absolutt ei bok jeg må få tak i.
Har du kjøpt den svenske utgaven i Norge eller Sverige?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, beklager veldig sent svar... Jeg har fått boken i gave, så jeg er ikke sikker på om den er å få kjøpt i Norge, men du kan jo søke etter den hos Bokklubben eller på nettet generelt, ev. spørre etter den i bokhandelen:-) Godt nyttår!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt nytt år!
Jeg har vært bortreist i utlandet over lengre tid, og har nettopp kommet tilbake, så det er helt greit med sent svar.
Jeg er av og til i Sverige, og kommer nok til å se etter boka der. Liker godt å lese bøker på svensk. Det er et godt og behagelig språk både å høre på, snakke og lese, syns jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du får også tak i den på Adlibris.no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk.
Setter pris på alle tips jeg får! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Regner med at den er fra Sverige, men jeg har fått den i gave, så jeg er ikke sikker. Jeg synes det gikk greit å lese den. Tror ikke jeg har lest en hel bok på Svensk tidligere, kun mindre artikler, men dette gikk veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva