Sitat fra Halvbroren? En setning fra Halvbroren satte seg fast hos meg, men klarer ikke å finne den igjen... Står "Sorg har ikke tilbakevirkende kraft" i Halvbroren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei igjen, nå har jeg fått vite at sitatet står i både Halvbroren og i Saabyes sirkus, men i tillegg står det også i Bisettelsen! Vår kjære LSC liker tydeligvis gjenbruk. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar! Litt dumt å sitere noe som jeg ikke er 100 % sikker på. Hvordan fant du ut at sitatet står i alle tre bøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visste at det stod i Saabyes sirkus, en venninne fortalte meg at det også står i Bisettelsen og jeg lette det frem i Halvbroren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den setningen er fra Saabyes sirkus :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud