Nærmere høst er en hjerteskjærende historie om hvordan en famlende tenåringsforelskelse er overordnet alt annet som skjer. I deres verden er kjærligheten – og fraværet av den – det eneste, det ene, alt som er.

Kjærlighet som overvinner alt, på tross av og fordi. Når alt annet er kaos er de gode, varme følelsene fremdeles der. Selv når foreldre som bryr seg for mye, slutter å bry seg. Selv når tenåringer som trøster småsøsken, selv bruker småsøsken som trøst. Selv når naboer som stikker nesa si i alt, ikke gjør det når det er som mest nødvendig. Selv når venner du stoler på, svikter deg på det dypeste. Selv når venner som har sviktet, forsøker å gjøre det godt igjen. Selv når tenåringer som er usikre og redde som barn, er nødt til å te seg som voksne med alt for mye ansvar.

Selv om. På tross alt og fordi.

Det er vart. Det er vanskelig. Det er vakkert. – Og usigelig vondt. Historien legger seg som en klump i magen. Fornuften skriker. Hjertet brister.

(Hele omtalen)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Wallah elifant
den var drit

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken kunne hett "Reddet av kjærligheten", for slik jeg ser det er dette kjernen i boka.
Jeg blir alltid litt misfornøyd når det som skrives på baksiden av bøker ikke stemmer overens med innholdet. Joda, det stemmer litt, men når man kommer halvveis i boken og det ennå ikke har skjedd så ødelegger det litt for opplevelsen av boka. Da jeg kom meg over det og heller begynte å ta boken for det den var, ja da var dette en nydelig kjærlighetshistorie. Jeg ville valgt den samme på nytt og således kan den anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudLailaElla_BPiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor