Jeg må ærlig si at listefunksjonen har jeg aldri brukt. Men ser verdien av funksjonen her og enkelte lengre tråder nå. Støtter forslaget for listevisning i tråder og i vår bokhylle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå ble jeg forvirret. Har du muligens svart på feil innlegg? Listevisning, som jeg har etterlyst andre steder, handler om bokhyller og evt. andre steder som lister opp bøker. Ser ikke helt hva det har med dette innlegget å gjøre, eller hvordan det skulle ha noe med tråder å gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har aldri benyttet listefunksjonen. I lange tråder hadde denne funksjonen vært grei å ha. Det er lettere å få overblikk over tråden på et øyeblikk. Skjønner du tenkte på funksjonen i boksamlingen din, jeg tok bare ett skritt lengre hehe. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er det nok bare meg som ikke skjønner hva du snakker om. Jeg vet ikke hva listefunksjonen i tråder er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil LieelmeIngeborgBjørn SturødKirsten LundLilleviGro Anita MyrvangJarmo LarsenHarald KVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenTine SundalLailaJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken Røil