Fantomsmerte er like bra som "Skinndød" som er første bok i Henning Juul-serien. Liker konseptet til Enger, men ser noen svakheter. For det første er det forstyrrende at han forsøker å bruke presensform i og med at såpass mye av handlingen er tankesprang og tilbakeblikk. Disse står i preteritum. Blir mye fram og tilbake for meg som leser. For det andre er det en svakhet at Juul nærmest blir framstilt som en krøpling i starten på første bok, mens han nå i andre bok ikke ser ut til å slite veldig mye med verken fysikk eller psyke. (Bortsett fra et lite sprang midt inne i boka)

Likevel.... Dette er god krim der Enger gjør Henning Juul til en interessant protagonist som du har lyst til å følge hele veien fram til bok 6 der løsningen på Jonas-mysteriet kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald K