Meget sjelden jeg feller en tåre under lesing av en bok. Her falt det mange. Maken til sterk, sann historie skal du lete lenge etter. Et utrolig innblikk i den voldsomme kulturforksjellen fra landsbygda i Pakistand til England. Hvordan religionens språk og ritualer kan misbrukes. Godt skrevet er den også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke lest lenger enn til side 35 ennå, men er allerede fanget i innholdet. Enig med deg i at dette er en sterk historie om oppvekst i en kultur der religion, ritualer, æresbegreper og maktmisbruk blir utøvd på det groveste. Hun skriver enkelt og rett fram om sin barndom og sine opplevelser.
Dette er en viktig stemme fra nok ei opprørsk jente, som var så uheldig å bli født inn i en muslimsk familie med en grusomt streng, voldelig og totalitær far. En muslimsk familiekultur der jenter ikke er så velkomne som gutter, fordi de hele tiden må passes på for at familien ikke skal miste sin ære.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S