For engelske bøker: TheBookDepository. Har som regel billigversjoner av alt, og klassikere i versjoner for 15 kroner og oppover. Og dra på bibliotekene i nærheten av der du bor når de selger ut bøker. Hvis du forhører deg og er først kan du fort få tak i det meste for et par kroner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og så er det en kjede som heter Boklageret. Har butikker i flere byer, bl. a. Moss, Sandnes, Kristiansand, Drammen og Moss. Ikke verdens største utvalg, men allikevel mer enn nok å velge mellom i forskjellige sjangre. 150 kr. for 3 pocket sist jeg var der. Har både pocket og innbundet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De har i alle fall to utsalg i Oslo nå, samt et på Jessheim storsenter :)
Mye bra for en billig penge!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A