Det var jo veldig interessante bøker du leser, er det lov å spørre om hvorfor du leser disse? Er det en interesse eller en annen grunn? Kjenner jeg ble veldig nysgjerrig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

The Fairy Bible fant jeg på biblioteket i Fredrikstad, og den så spennende ut, men hopper over en del av boka, det om å komme i kontakt med alver. Symboler fant jeg mens jeg gikk og tittet i hyllene på Sarpsborg bibliotek, Uhyret i skogen lånte jeg etter å ha lest en bokomtale her inne, Vardøger fant jeg første gangen jeg var på Rakkestad bibliotek og tittet rundt i hyllene. Har både hørt og sett vardøger selv. Boka om Science Fictions historie bind 1 har jeg lest en gang før, og skal kanskje kjøpe meg selv med tider og stunder. Sist jeg sjekka prisen var billigste kr 600 + porto for bind 1+2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc