Har nettopp lest Symboler, leser fortsatt på The Fairy Bible, leser Vardøger og Uhyret i skogen og skal se om jeg får begynt på Inre landskap och yttre rymd siden jeg har hatt den til låns i over 4 år nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var jo veldig interessante bøker du leser, er det lov å spørre om hvorfor du leser disse? Er det en interesse eller en annen grunn? Kjenner jeg ble veldig nysgjerrig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Fairy Bible fant jeg på biblioteket i Fredrikstad, og den så spennende ut, men hopper over en del av boka, det om å komme i kontakt med alver. Symboler fant jeg mens jeg gikk og tittet i hyllene på Sarpsborg bibliotek, Uhyret i skogen lånte jeg etter å ha lest en bokomtale her inne, Vardøger fant jeg første gangen jeg var på Rakkestad bibliotek og tittet rundt i hyllene. Har både hørt og sett vardøger selv. Boka om Science Fictions historie bind 1 har jeg lest en gang før, og skal kanskje kjøpe meg selv med tider og stunder. Sist jeg sjekka prisen var billigste kr 600 + porto for bind 1+2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle