Lesehelgen min er så kjedelig. Jeg sitter litt fast i Jane Somers dagbøker av Doris Lessing. Den første dagboken var veldig bra, mens jeg sliter med å gjøre ferdig den andre. Får ikke helt bestemt meg om det er noe galt med meg for tiden eller om boken rett og slett er dårlig.
Så denne helgen blir alle andre bøker lagt på vent og jeg skal prioritere og lese ferdig dagbøkene til Doris Lessing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror faktisk jeg kan huske jeg hadde det på samme måten, selv om det er mange år siden jeg leste de. Så jeg tror nok heller det er boka enn du som det er noe galt med, ja , det er jeg helt sikker på:)
Nå har ikke jeg vært så stor fan av hennes forfatterskap heller, men noen bøker har jeg da lest, synest noen var bra og andre greie nok.
Faktisk kan jeg si det samme om de bøkene jeg har lest av Nadine Gordimer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundTorill RevheimLinnKirsten LundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone Sundland