Sigmund Falch lager bildebøker. Ikke vanlige bildebøker, men bøker med gamle bilder som han har lett fram i forskjellige arkiver, og satt morsom tekst til. Herlige gamle svart-hvitt bilder fra en svunnen tid i bygde-Norge.

Jeg har ikke hørt om bøkene til Falch før, med ble oppmerksom på dem gjennom nyhetsbrev fra Schibsted, og tenkte at denne måtte jeg sjekke ut. Den kom i posten i dag, og jeg hadde en fornøyelig time etter middagen med kaffe og bok. Dette var gøy! Dette er herlige bilder med morsomme tekster, som jeg både gapskrattet og humret til. En slik bok jeg vil ta frem og bla i gang etter gang, en bok jeg vil se nye ting i, nye sammenhenger, le på nytt. Lattermedisin. Noe å ta frem når jeg trenger å le.

Dette må være en fin gave til en som er glad i humor, gamle bilder og morsomme tekster, tenker jeg.
Jeg må også ta den med på jobben og vise mine kolleger, så får vi litt ekstra latter ved lunsjen. Det bruker å være populært.


http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/09/perfekt-gaveide-ingen-fridde-i-jlster.html#more

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig! Det er fantastiske bøker. Veldig godt mottatt som "Takk for hjelp med flytting"-gaver. Og veldig bra julegavetips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, sånne anledninger må de være fine å gi som gave..:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt Fagertveit