hehe første gang jeg skulle søke gikk jeg fem på. Ble forvirret og bladde nedover og til min store forbauselse var søkefeltet for diskusjoner nederst. En annen ting som jeg er nær ved å gjøre hver gang jeg skal lagre en melding er å trykke på varsel. Skulle ønske at varsel og svar byttet plass.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Beklager, jeg misforstod i mitt forrige innlegg. Du snakker jo om varsel. Jeg tenkte på boksen man huker av for å røpe handling i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjør ingenting. Begynner å bli vant med at svarknappen er helt til høyre. Men jeg ser av og til at boksen for å røpe noe bli huket av automatisk. hehe vi er nesten 20000 og alle vil ha det på sin måte, interessant lesing - organisert måte å få lufte ventilene på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Probelmet, har jeg nå oppdaget, er at hvis man klikker et eller annet sted i hele området horisontalt bortover der man kan huke av for varsel, så huker man av. Altså ikke bare i den lille boksen, men hele veien til langt bortenfor der forklaringsteksten til boksen står også. For meg som ofte klikker på "frie" steder på siden for å kunne bruke piltastene til å scrolle med, er det litt problematisk, men nå vet jeg det ihvertfall og er obs på det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må ærlig si at listefunksjonen har jeg aldri brukt. Men ser verdien av funksjonen her og enkelte lengre tråder nå. Støtter forslaget for listevisning i tråder og i vår bokhylle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå ble jeg forvirret. Har du muligens svart på feil innlegg? Listevisning, som jeg har etterlyst andre steder, handler om bokhyller og evt. andre steder som lister opp bøker. Ser ikke helt hva det har med dette innlegget å gjøre, eller hvordan det skulle ha noe med tråder å gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har aldri benyttet listefunksjonen. I lange tråder hadde denne funksjonen vært grei å ha. Det er lettere å få overblikk over tråden på et øyeblikk. Skjønner du tenkte på funksjonen i boksamlingen din, jeg tok bare ett skritt lengre hehe. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er det nok bare meg som ikke skjønner hva du snakker om. Jeg vet ikke hva listefunksjonen i tråder er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, når du sier det. Mener å huske at varsleknappen sto helt til høyre og at den var rød.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uansett hvor mange ganger jeg skal svare så holder jeg nesten på å trykke varsel. Irriterende. Kanskje har det noe med den innebygde vanen. Stilmessig ser det jo flott ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil LieelmeIngeborgBjørn SturødKirsten LundLilleviGro Anita MyrvangJarmo LarsenHarald KVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenTine SundalLailaJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol Skipnes