Helt ufattelig, men denne er noe av det mest meningsløse jeg har lest. Jeg har skjønt at "magisk realisme" skal være så fine saker, men dette gikk definitivt til side for mål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Og hva leste du.
-En haug med meningsløse påstander fra deg uten begrunnelse.
-Hva er det du ikke forstår...
-"magisk realisme" du? : Prøv deg på kultur og politisk ide historie så snakkes vi etter tur til Sør-Amerika.
Kommentaren din er noe av det mest meningsløse jeg har lest og helt til side for mål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gi den tid, som god vin og plukk den ned om en stund...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må nesten si meg enig. Jeg hadde store forventninger til boken, siden jeg har tidligere har vært veldig glad i bøkene til Isabel Allende. Hundre års ensomhet blir jo ofte regnet med på lister over de 100 beste bøkene osv, men jeg må inrømme at etter ca 100 sider var det nok - jeg orket ikke mer. Det fenget rett og slett ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en skikkelig slow starter. Mennesker og miljøer blir utbrodert og forklart nesten til kjedsommelighet de første ca hundre sidene. Men når du kommer litt videre vokser en utrolig fantasiverden frem,
Og der Isabel Allende underholder med ånder og overtro, tar Gabriel García Márquez deg med på en reise i selve det underfundige livet.
Måtte lese boken for andre gang før jeg ble trollbundet av fyrens eventyrunivers. Da hadde jeg med meg nok folk og steder fra de første hundre sidene til å bli fasinert av resten av historien.

Det er ikke mange bøker som borrer seg inn i din personlighet med et frø av forandring.
Hundre års ensomhet ga meg et nytt perspektiv

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag