Har du lest noen av bøkene hans på svensk? Jeg lurer på om jeg skal prøve det når jeg ser på prisforskjellene. Regnet ut av jeg kunne få både Himmel över London og den nye Barbarottiboka hans, begge innbundet, for samme pris som det Himmel over London koster på norsk. Jeg vokste opp med svensk tv, så det er sikkert bare en tilvenning.

Himmel över London koster 169,- innb på adlibris.
Styckersen från Lilla Burma koster 159,- innb. (den femte og siste om Barbarotti.)
Himmel over London koster 332,- på norsk. Gyldendal tar 379,-

Synes det er ille at det skal være så store prisforskjeller. Pocketbøkene til Håkan Nessers tildligere utgivelser koster på adlibris.no fra 30 til 35 på svensk, og tre til fire ganger så mye på norsk. Det henger ikke på greip. Så store er ikke lønnsforskjellene.

P.S. Jeg glemte å føye til at svenskene i tillegg handler fraktfritt på den svenske adlibris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takkar og bukkar for tips, eg er enig i at prisnivået på bøker her i landet er urimeleg høgt. Det er ein av grunnane til at eg er ein flittig brukar av biblioteket.

Og nei, eg har faktisk aldri lese ei einaste bok på svensk. Ikkje har eg sett noko særleg på svensk TV heller, - så eg trur det er lurast for meg å vente til dei norske utgåvene kjem.
Den siste Barbarotti-boka er eg også veldig spent på!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtHarald KAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda NyrudHelena EReadninggirl30Tor Arne DahlKirsten LundTanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil LieelmeIngeborgBjørn SturødLilleviGro Anita MyrvangJarmo LarsenVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja Solemdal