Richard Yates er en mesterlig forfatter og romanen er mye bedre enn filmen! :-) Yates sies å være mange av de beste forfatternes yndlingsforfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg synes også at boka var veldig bra. Han beskriver hovedpersonene - jeg har glemt hva de het - på en sånn utrolig bra måte! Hva de tenker, hvorfor de gjør det... Han klarer kunststykket å beskrive små og ynkelige mennesker uten å gjøre det for ekkelt å lese. Det er ubehagelig, men på en god måte. Litt klisjèaktig kan jeg jo si at han holder opp et speil for oss - så vi vrir oss litt beskjemmet over å være avslørt i all vår smålige egoisme...
Boka gjorde et sterkt inntrykk. Filmen så jeg litt for kort tid etterpå, så jeg fylte nok inn detaljene som manglet selv. Jeg vet ikke hvordan den ville stått seg uten bakgrunnsinformasjonen fra romanen... Kate Winslet er dessuten en av mine store favoritter, og jeg har ennå til gode å mislike noen av hennes roller, men det kan hende filmen står dårlig på egne ben.

Ville anbefale deg å vente til du har lagt filmen litt bak deg, slik at du kan gå løs på boka uten å huske for mye av den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da skal jeg legge fra meg mine fordommer å gi den en ordentlig sjanse. Du argumenterer godt og jeg har ofte fått gode leseropplevelser fra bøker som i utgangspunktet ikke fristet. Har nok noe med forventninger å gjøre, men da skal jeg være åpen for denne.

Det er noen år siden jeg så filmen så det går nok bra. Leonardo DiCaprio er på min liste over topp 3 favorittskuespillere, så jeg har nok samme forholdet til han som du har til Winslet :-)
Takk for dytten :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje jeg ikke bommet så fælt som jeg trodde. Takk for forsikringen, da får jeg ha den i bakhodet allikevel :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Svaret mitt til krira var egentlig til deg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser