Det første jeg tenkte når jeg leste dette innlegget er at jeg er med i så mange bokklubber at jeg ikke vet hvor mange det er. Men etter opptelling så har jeg funnet ut at jeg er med i 12 bokklubber:O. Det er nesten bare barn og ungdoms bokklubbene jeg ikke er med i samt villmarks bokklubben.

Men disse er jeg medlem i:
- Bokklubben Nye bøker
- Den norske bokklubben
- Bokklubben fakta
- Bokklubben krim og spenning
- Bokklubben lydbøker
- Bestselgerklubben
- Krimklubben
- Tanum Lydbok
- Energica
- Hobbyklubben
- Historieklubben
- Dagbladet sin litteraturklubb.

Jeg har meldt meg hovedsaklig inn i disse bokklubbene for å få velkomstpakke. Men etterhvert har jeg funnet mange gode tilbud der som jeg bruker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er medlem av de samme selv + Vilmarksklubben. Har også meldt meg inn for velkomstpakken. De eneste klubbene jeg har kjøpt noe i er Historieklubben, Energica og bokklubben fakta. Kjøper også av og til bøker hos DenNorskeBokklubben når det er salg eller når jeg har fått et gavekort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla