Hvilken bokklubb er du medlem i?

Vurderer å bli medlem i bokklubb, men ikke helt sikker på hvem enda..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Er kun medlem av Litteraturklubben akkurat nå, men har vært innom flere bokklubber. Men jeg er en av de som melder seg inn for velkomstpakken, avbestiller alle bøkene og melder meg ut når forpliktelsene er oppfyllt. Synes ikke tilbudene fra de bokklubbene jeg har vært med i har vært spesielt gode, og det finnes nok av steder å finne billige bøker uansett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er medlem av Bestselgerklubben og Energica. Men kjøper aldri noe derfra. Finner bøkene billigere andre steder som regel. Skal si at jeg melder meg inn for velkomsttilbudene jeg da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det første jeg tenkte når jeg leste dette innlegget er at jeg er med i så mange bokklubber at jeg ikke vet hvor mange det er. Men etter opptelling så har jeg funnet ut at jeg er med i 12 bokklubber:O. Det er nesten bare barn og ungdoms bokklubbene jeg ikke er med i samt villmarks bokklubben.

Men disse er jeg medlem i:
- Bokklubben Nye bøker
- Den norske bokklubben
- Bokklubben fakta
- Bokklubben krim og spenning
- Bokklubben lydbøker
- Bestselgerklubben
- Krimklubben
- Tanum Lydbok
- Energica
- Hobbyklubben
- Historieklubben
- Dagbladet sin litteraturklubb.

Jeg har meldt meg hovedsaklig inn i disse bokklubbene for å få velkomstpakke. Men etterhvert har jeg funnet mange gode tilbud der som jeg bruker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er medlem av de samme selv + Vilmarksklubben. Har også meldt meg inn for velkomstpakken. De eneste klubbene jeg har kjøpt noe i er Historieklubben, Energica og bokklubben fakta. Kjøper også av og til bøker hos DenNorskeBokklubben når det er salg eller når jeg har fått et gavekort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar! Hadde planer om bokklubben, men søsteren min er medlem av 2 av de klubbene der jeg kunne tenkt meg, så det blir bare unødvendig.. Har også sjekket ut tanum, men i velkomstpakken der var det bare 1 bok av de man kan velge jeg kunne tenkt meg, så setter det hele på vent litt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Medlem i ganske mange... Bokklubben Nye Bøker, Den Norske Bokklubben, Bokklubben Fakta, Bokklubben Krim og Spenning, samt Bestselgerklubben, Krimklubben og Tanum Lydbok. Også Litteraturklubben, da. Meldte meg inn før den ble forandret. Gjelder å være flink til å avbestille alt som er uinteressant, hehe (bortsett fra litteraturklubben, der man ikke trenger å avbestille). Må jo ærlig innrømme at jeg meldte meg inn i samtlige på grunn av velkomstpakkene, hehe. Men jeg liker godt Bokklubben Fakta, der er det særdeles vanskelig å avbestille. Alt er spennende. Ellers er jo alle klubbene gode, forsåvidt, men jeg foretrekker løsningen til Bokklubben når det gjelder hjemmeside. Her er alle medlemsskapene mine samlet på et sted. Tanum-klubbene er hver for seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde jeg vært deg, så hadde jeg meldt meg inn i en av bokklubbene på Bokklubben.no, og jeg anbefaler Bokklubben Nye bøker og/eller Den norske bokklubben. Jeg har bestandig syntes at disse klubbene er best, med hensyn til hvilke bøker de tilbyr. Var og så litt på hvilke bøker du leser, og tror denne klubben passer for deg. Veldig enkelt å avbestille,og du får epost når det er nye hovedbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er medlem i altfor mange...Bestselgerklubben, Bokklubben Krim&Spenning,+Fakta+Nye Bøker, Historieklubben, Hobbyklubben, Krimklubben...sikkert et par til og. Må innrømme at jeg kjøper svært lite nå i bokklubber, blir helst om de har tilbud på noe. Men Krimklubben er grei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke medlem i noen bokklubb enda. Men har lyst til å melde meg inn i Historieklubben.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her har fått tak i mange flotte bøker. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

akkurat nå er jeg med i Krimklubben og bestselgerklubben fra Tanum, barnas egen bokklubb, Bokklubben krim og spenning og bokklubben barn. Alle disse er med avbestillinger av hovedbok, men det har gått helt fint.

Og eBoka, der ble jeg med igår, vet ikke helt hva jeg syns der ennå, ikke helt komfortabel med å lese bok på maskin altså...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er eBoka en bokklubb med e-bøker? Har ikke hørt om den før jeg... hvor kan jeg finne mer info?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er allerede medlem i Bokklubben.no, og ved å takke ja fikk jeg et gavekort verdt 150 kroner for å bruke på e-bok. Etter hva jeg forsto forpliktet jeg meg kun til å være medlem 1 år, og motta nyhetsbrev. Ingen avbestillinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er medlem i flere bokklubber, noen med hovedbok som må avbestilles og noen uten betingelser. En er Bokklubben.no, her er det flere klubber du kan velge å være medlem i, jeg er medlem i Krim og Spenning, Nye Bøker og Eboka. Her må det avbestilles og det gjelder å være disiplinert, hvis ikke blir det dyrt. Er også medlem i Tanum Krimklubben.no, også med avbestilling. Den siste jeg er med i er Dagbladet litteraturklubb, her får du tilbud om å kjøpe hovedboka, du slipper å huske på avbestilling.

Det er mange muligheter der ute og det gjelder å velge det som er riktig for deg, lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er medlem av Bokklubben.no, men jeg er flink til å avbestille bøker jeg ikke ønsker. Bokklubben har somme tider bøker på tilbud, iallefall har jeg fått tak i bøker til kun 29kr. Har også funnet bøker her som jeg ikke har funnet hos andre nettbutikker.

Tidligere var jeg medlem av Tanums bokklubber, men jeg meldt meg ut av de fleste (ikke alle til samme tid da). Men tiden som medlem fikk jeg tak i flere flotte bøker som ellers ville gått meg hus forbi. De har også bøker på tilbud fra tid til annen.

Her inne på nettet har jeg fått tak flere tips som jeg har anskaffet meg. Synes at jeg for tiden får tak i rimelige bøker på www.adlibris.no. Andre nettbutikker som jeg har fått tak i bøker ; som også har gitt svært gode tilbud; Bokkilden.no og Cdon.no.

Fra alle disse nettbutikkene har jeg mottatt rabattkort siden jeg har vært kunde en tid (av/på).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

LailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud