Jeg er enig i at Verdensmestrene var mye bedre. Men siden jeg likte den så godt, vil jeg så veldig gjerne like Hauk og Due og. Jeg synes det var fint å se hvordan det gikk videre med Lars og Hauk, men det var ikke den samme opplevelsen å lese denne boka, nei. Veldig synd, for jeg hadde gledet meg sånn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tok frem notatene mine og la det i bloggen, ble minnet på det nå ved lanseringen av Fyrsten... jeg er enig med deg i at det var interessant å ta Hauk-Lars relasjonen i nærmere ettersyn.Og egentlig er det vel to hovedpersoner man ikke glemmer så lett. Men jeg konkluderer med at de andre romanene jeg har lest av Langeland, har stått sterkere når det gjelder struktur og helhet...( Mine tanker )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTine SundalLinda NyrudKaren PatriciaKristinBeathe SolbergalpakkaMartine GulbrandsenRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Bjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit Grønbech