Horst skriver fantastiske krimbøker! Jeg har lest det meste av ham, og bøkene blir bare bedre og bedre! Krimplottet er veldig bra, samtidig som han beskriver godt Wistings tanker og følelser, det samme med datteren, Line.

Wisting er så "vanlig", og det er så fint! Han er en veldig iherdig politimann, og gir seg ikke før han har funnet ut av alt, på en riktig og god måte. Han forventer også at de andre i politiet er slik, men der tar han feil denne gangen.....

Wisting blir veldig frustrert over å bli suspendert en periode, men han gir seg allikevel ikke! Datter Line som jobber i VG, blir også veldig involvert, og det fine samspillet mellom de to er flott beskrevet.

Jeg hørte denne som lydbok frem og tilbake til jobb, og det var alt for kort vei! Ivar Nergaard er en fantastisk oppleser og gir meg mange gode lytterstunder. Fordelen med lydbok på denne måten er at jeg får fordelt de gode lytterstundene utover. Samtidig kan jeg bruke sene kvelder og netter på andre bøker......

Alt i alt en veldig god krimbok, som jeg virkelig anbefaler andre å lese. Jeg synes det er ganske greit å lese bøkene i kronologisk rekkefølge, for å bli kjent med personene og følge historiene deres. Men det er ikke nødvendig for å elske denne boka!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

jeg har ikke lest noe av han fra før. Bør en lese de fra starten eller mener du at det skulle gå bra å starte på denne boken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er en liten stund siden jeg leste denne, men jeg tenker stadig på den. Lest en del krim av andre forfattere etter denne, men siste av Horst er bare best!! Liker også at hovedpersonen er så vanlig. Dessuten synes jeg forfatteren i tillegg til en tight krimhistori, beskriver vanskelige følelser mennesker på en utrolig bra måte! Perfekt påskemkrim!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG