Nesten skummelt hvor godt alt det du skriver her passer med mitt "tilfelle"! Oppsiktsvekkende at dette er et reelt fenomen, at man kan finne sterke likhetstrekk ved forskjellige mennesker i samfunnet som kan gå under samlebegrepet "psykopat". Veldig, veldig skremmende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er skremmende å tenke på at del finnes en del slike folk. En av deloverskriftene i boka jeg har hentet mine sitater fra, har den illustrerende tittelen "Psykopatene finnes blant oss". Og lenger nede på samme siden skriver forfatteren: "De kan finnes i familien, blant venner, i sosiale sammenhenger, i alle typer yrker og arbeid, på jobben, i politikken, i alle typer maktorganer, på alle typer av rangstigen fra bunnen til toppen. Slik kan psykopatene angå oss alle" Slik kan vi lalle risikere å bli utmanøvrert og skadet av dem, og slik kan de være i stand til å ødelegge våre liv, både på et høyt, politisk og samfunnsmessig nivå, like mye som på et privat og lite synlig nivå. Psykopatene kan umerkelig klare å infiltrere seg i våre liv, og forårsake stor ulykke. Det er slående hvor mange som mener de kjenner eller har møtt psykopater, og som har sterke historier, opplevelser og erfaringer de kan fortelle om" .
Skremmende fakta!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil