Fantastisk spenning! Dette var virkelig bra! Startet en kveld, og var ferdig kvelden etter. Ble ikke gjort mye annet!

Dette er første gangen jeg leser noe om japansk mafia, og det var forferderlige greier! Her er det kun penger og rå makt som gjelder, en avkappet fingertupp er vanlig angring! Hele boka var intenst og spennende. Fine hovedpersoner. Jeg liker bøker fra bank- og finansmarkedet, tror det er store unndragelser og mye kriminalitet i virkeligheten også på dette området.

Selv om boka var på over 400 sider, føltes den ikke for lang. Veldig lettlest, med mange veldig korte kapitler. Slikt sett kan den sammenlignes med Postcard killers av Marklund. Jeg likte ikke boka hennes, men Kristensen klarer å få til intensiteten, rask handling, men samtidig også nok informasjon til meg som leser slik at jeg får med meg alt, og har mulighet til å tenke selv underveis. Ikke noe som er for opplagt. Løsningen og slutten var veldig bra!

Litt frustrert over karrieremennesker som prioriterer jobben fremfor barnet, og som utnytter sin alt for snille eksmann. Heldigvis tok hovedpersonen lærdom av det etterhvert, og det gjør at jeg likte henne enda bedre.

Absolutt en favorittbok, og jeg gleder meg enda mer til bokbadet på Nes Bibliotek 3. desember 2012!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Joda jeg synst absolutt at dette var en bra bok, Kristensen skriver stort sett meget bra boeker men har andre boeker som er enda bedre. God innsikt i alle miljoeer hans skriver om, og med detaljer fra japansk mafia hevet denne boka seg over gjennomsnittet. Jeg anbefaler deg aa lese Eystein Hanssen sine boeker som er enda bedre etter min mening. Jeg strakk meg til en 5 paa denne boka

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin