Jeg må bare beskrive det som det er hos meg:
Først har jeg to bøker jeg Leser. Så kommer "Miss Finch" som jeg Har Lest, men den ligger forran "Når havet stilner" som jeg Leser. Så kommer to jeg Har Lest og så to jeg Leser.

Jeg vil gjerne ha Leser bøkene først, før Har Lest slik det var før.
(Alle lesetilstandene er oppdatert etter at jeg fikk svar av deg sist.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Aha! Da skjønner jeg.

Du beskriver nå sorteringen av bøker slik jeg mente den skulle fungere.

Så er spørsmålet om en rubrikk som viser "Leser og Har lest" skal sorteres etter tilstandens dato eller "leser" først.

Jeg synes det er gode argumenter for at sortering på tilstandsdato blir det som er mest rett.

Hvis du endelig fullfører lesing av en bok, er det ikke mest naturlig at den da får første plass på lista?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg virker det iallfall ikke naturlig at det man har lest, blir listet opp foran det man leser. Men det blir sikkert ikke noe stort problem for meg, som stort sett leser bare ei bok i slengen. Da markerer jeg boka som "lest" når jeg er ferdig med den, og etterpå markerer jeg neste bok som "leser". Rekkefølgen blir dermed "riktig". For dem som har flere bøker på gang samtidig, kan det derimot bli litt rot i kronologien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, jeg er i grunnen enig med Astrid her. Synes det er mest logisk at de bøkene jeg leser kommer først, spesielt nå som lesestatusen ikke vises i bokhylla lenger. Sånn som det er nå, virker det uoversiktelig med "leser" og "har lest" om hverandre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er vi vel litt uenige :-)

I et ukentlig innlegg på bloggen min skriver jeg om bøker jeg leser og hvilke bøker jeg har lest i uken som gikk. Da var det så utrolig lett å sortere dem, før. Nå synes jeg det er rotete :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg endrer sorteringen, til først "Leser", så "Har lest", med sekundærsortering tilstandsdato.

Har man meninger for eller i mot får man stemme i her :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien