Enig med deg, denne var ikke særlig god. (Har gitt den terningkast 1 jeg, ser jeg). Den siste jeg leste av henne var Den som elsker noe annet, den var bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har ikke kommet så langt at jeg har fått lest "Den som elsker noe annet"..ble så skuffet over denne boka,så jeg måtte ha en liten pause fra Karin Fossum.Men tenkte jeg skulle gi meg i kast med "Svarte sekund" nå,som er neste bok i serien..og håpe på at den er bedre.Har du lest den forresten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, akkurt den har jeg ikke lest. Jeg tar ofte forfattere i "bolker", dvs. lesrer flere av samme forfatter etter hverandre...og gjorde det med Karin Fossum også...men den var ikke inkludert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den onde viljen, og Jeg kan se i mørket - begge disse synes jeg var bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete Gjessing