Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg skjønte heller ikke slutten, men opplevde at det var litt av poenget. Det som imidlertid står for meg som det nydelige og såre ved denne boken er ektemannens kjærlighet til Poona. På grunn av denne beskrivelsen vil denne boken alltid stå for meg som en av de beste krimmene jeg har lest. Den onde viljen er også veldig bra - utrolig bra beskrivelse av psykopati.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er uenig, dette er en av de beste krimbøkene jeg har lest. Likte også Evas øye. Derimot syntes jeg Jeg kan se i mørket som er nevnt under her er en av de hesligste bøkene jeg har kommet over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt morsomt å se hvor forskjellige man er...hver sin smak heter det,og det er helt sant :0)
Har ikke lest Jeg kan se i mørke enda,men får se hva jeg syns da når jeg kommer så langt..Men jeg skal huske på "advarselen" din :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er enig. Men heldigvis finnes det mange, mange bøker og mange ulike genrer. Noe for enhver smak. ;)
Vet det er veldig mange som synes Jeg kan se i mørket er fantastisk, men for meg ble den altså for grusom. Jeg leste bare første halvdel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, denne var ikke særlig god. (Har gitt den terningkast 1 jeg, ser jeg). Den siste jeg leste av henne var Den som elsker noe annet, den var bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke kommet så langt at jeg har fått lest "Den som elsker noe annet"..ble så skuffet over denne boka,så jeg måtte ha en liten pause fra Karin Fossum.Men tenkte jeg skulle gi meg i kast med "Svarte sekund" nå,som er neste bok i serien..og håpe på at den er bedre.Har du lest den forresten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, akkurt den har jeg ikke lest. Jeg tar ofte forfattere i "bolker", dvs. lesrer flere av samme forfatter etter hverandre...og gjorde det med Karin Fossum også...men den var ikke inkludert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den onde viljen, og Jeg kan se i mørket - begge disse synes jeg var bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraKirsten LundNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti S