Kunne være artig å høre hvilke tanker du selv har rundt Brabok. Ser du på det som en konkurrent til Bokelskere, et supplement, eller et sted å få ideer som kan brukes her også?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kunne være artig å høre hvilke tanker du selv har rundt Brabok. Ser du på det som en konkurrent til Bokelskere, et supplement, eller et sted å få ideer som kan brukes her også?

Brabok.no er jo et nettsamfunn med fokus på bøker, der du kan lage din egen boksamling på nett.
Du kan diskutere, markere innlegg med "Bra sagt", legge til bøker som favoritter, følge andre.
Alt samles i en aktivitetsstrøm.

Dette kan du hos bokelskere.no også, dermed er det en konkurrent.

Jeg har først og fremst stor sympati med utviklerne der, for jeg vet hva de må ha vært gjennom. Jeg vet også litt om hva de har i vente. Og jeg synes det er kjekt å se på hvordan andre løser problemene vi har hatt (og noen vil si har).

Shelfari, Goodreads, Readernaut, Librarything og avdøde livingsocials bokside har alle vidt forskjellige oppsett og grensesnitt. Både til bokfunksjoner, datapresentasjon og fokus.

Dette tror jeg er fordi det er så vanskelig å vite hvor man skal rette oppmerksomheten som utviklere.

Jeg liker grensesnittet til shelfari, designet på readernaut og ambisjonene til Librarything.

Jeg føler ikke at noen av dem har klart å binde sammen brukere av nettstedene på en god måte.

Brabok skiller seg ut fra alle disse, i litt uventet eksentrisk retning, og virker tilsnakkende og lukket etter første gangs besøk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin