Årsaken er nok at sorteringen baserer seg på hva du selv gjorde sist. Si at du først registerer "leser" på bok A, og dernest på bok B. Da blir rekkefølgen i kategorien slik:

B - A

Etter en uke leser du ut bok A, og registrerer den som "har lest". Bok B gjør du ingenting med. Da blir rekkefølgen:

A - B-

Da følger sorteringen et "siste nytt"-prinsipp - og dét synes ikke jeg er så ulogisk, egentlig?

Virker også som om bøker jeg merker med "har lest"f.eks. idag, plasserer seg helt vilkårlig en eller annen plass i boksamlingen, men ikke på profilsida, hvis jeg ikke legger til lesedato.

Lesedato eller ikke spiller ingen rolle på min profilside - nå vises den boken jeg sist registrerte som "har lest" (og ikke satte lesedato på), først i kategorien "Leser og har lest". André rettet for noen dager siden kodingen av "Leser og har lest", og for mitt vedkommende virker det som alt fungerer som det skal nå. Men før André utførte den feilrettingen, forsvant også mine "har lest"-bøker fra "Leser og har lest"-kategorien - har du testet dette i dag? Hvis ikke, er visst feilen ikke helt utryddet likevel...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takker for svar, men det ser ikke ut som om noe av dette fungerer som det skal hos meg. Håper det kan bli rettet snart!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det jeg gjorde foreløpig på de bøkene jeg leser, var å registrere de som "har lest". Dernest omgjorde jeg det til "leser", og da står de jeg leser akkurat nå i hvert fall aller først i bokhylla. Det dreier seg ikke om så mange bøker for mitt vedkommende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det må jeg jammen prøve! Tusen takk for tipset gretemor, du er alltid så hjelpsom!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hyggelig at du sier det. Kan jeg hjelpe, så er det en stor tilfredsstillelse for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane