Jeg er også veldig begeistret for Roy Jacobsen sitt forfatterskap. Har lest bøkene du nevner, samt boken Frost. Frost var en fantastisk god bok og jeg anbefaler deg den :)
Det nye vannet har gått meg hus forbi også, men den skal nå føres opp på ønskelisten. Karin sitt innlegg overbeviste meg om det :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Frost står på ønskelisten min allerede! Og det er ganske sikkert takket være noen på bokelskere.no, kanskje det er du som har tipset om den før? eller Karin?.... Nå har den i alle fall fått følge på listen av Det nye vannet. Så har jeg en stund hatt Jacobsens Fangeliv liggende i ulest-haugen(e) - god spredning i denne forfatterens tematikk! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser