Vi viste ikke flere innlegg på forsiden før, heller ikke mer av dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Skjønner, men er det mulig å se på den gamle modellen slik at en ikke trenger å gå inn på to ulike steder for å følge diskusjoner?
Jeg synest det viktigste er å legge til rette en funksjonell forside slik at det blir enkelt å følge hva som blir kommentert.
Er ikke så opptatt at det må være luft eller stor skrif på forsiden, det viktigste vil vel være å ha tilfredse og aktive både gamle og nye bokelsker :)
Konseptet er helt genialt og jeg er blitt avhenging av denne siden. Jeg er ikke ute etter å kritisere, men ønsker det beste som er mulig å få til.
Siden du har lager en "Forslagskasse" er du vel da åpen for innspill, og for all del ikke se det som kritikk :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner, men er det mulig å se på den gamle modellen slik at en ikke trenger å gå inn på to ulike steder for å følge diskusjoner?

Prøver så godt jeg kan å være åpen for innspill, men jeg er litt i stuss over hva du ber om.

I den gamle modellen hadde vi diskusjoner, sitater og lister på forsiden.
Nå har vi diskusjoner, sitater og lister og bokomtaler på forsiden.

Hvis du følger med på forsiden hvert sekund, vil du aldri gå glipp av noe på diskusjonssiden. "Sist sagt" samler alle innlegg i alle diskusjonstråder i alle disksjonsemner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte