Jeg har riktignok bare lest "Seierherrene" og "Vidunderbarn" - ennå - men jeg liker også Roy Jacobsens fortellerstil. Denne tittelen av ham har gått meg hus forbi - nå skal jeg holde øynene åpne for den, takk skal du ha, Karin!

Ja - også var det en fin omtale (les: appetittvekker) - akkurat nok for meg til å få lyst til å lese boken, uten at jeg følte at jeg fikk vite for mye. (For all del, fyldige beskrivelser av innholdet har også stor verdi, men dem foretrekker jeg å spare til etter at jeg har lest boken selv!:) -D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er også veldig begeistret for Roy Jacobsen sitt forfatterskap. Har lest bøkene du nevner, samt boken Frost. Frost var en fantastisk god bok og jeg anbefaler deg den :)
Det nye vannet har gått meg hus forbi også, men den skal nå føres opp på ønskelisten. Karin sitt innlegg overbeviste meg om det :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Frost står på ønskelisten min allerede! Og det er ganske sikkert takket være noen på bokelskere.no, kanskje det er du som har tipset om den før? eller Karin?.... Nå har den i alle fall fått følge på listen av Det nye vannet. Så har jeg en stund hatt Jacobsens Fangeliv liggende i ulest-haugen(e) - god spredning i denne forfatterens tematikk! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk Annelingua, det var hyggelig å høre. Jeg prøver å passe meg for ikke å fortelle for mye. Jeg vil heller at noen skal ønske å lese boka uten å ha sagt for mye.
Jeg vil i samme slengen også anbefale deg og andre "Hoggerne" av samme forfatter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte