Jeg koste meg masse med denne. Det er 2008 og 2009 oppsummert med paranoide briller og Eggen kan skrive bloggparodi som ingen annen :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Sleit litt i begynnelsen med stavefeilene i bloggen, det var rett og slett litt slitsomt, men det er tydelig at en har gjort leksen sin og lest en del av det som finnes der ute. Boken er artig bygget opp, og Eggen overrasker stadig. Han varierer sitt forfatterskap godt.Må bare si at "Pynt" fremdeles er min favoritt blant Eggen sine bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns det var litt rart/utroverdig at ingen av damene fra "sekta" i etterkant hadde noen kritiske refleksjoner om hva de hadde vært med om for noen år tilbake..? Hele sekta raknet vel, og når de kom tilbake til det vanlige samfunnet er det vel vanskelig å ikke sette spørsmål litt over "dogmene" de fulgte på senteret...??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg synes faktisk det er ganske rart at ingen av dem hadde særlig dyptgående kritiske refleksjoner i forkant heller. Joda, de var vel nokså sårbare i utgangspunktet, med skakkjørte liv og trøblete forhold, men SÅ ukritiske synes jeg ikke det er troverdig at de er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, Ida. Det er sjelden å lese en "tegn i tiden"-fortelling basert på bloggtekster og eposter. Eggen balanserer fint mellom en ærbødighet overfor de nyreligiøse samtidig som satiren ligger rett under overflaten. Morsomt å oppleve Boeser i møte med Diffen fra humanetisk forbund. Og uten å røpe for mye, er det interessant at forfatteren selv etablerer et apokalyptisk scenario via de siste epostene. En bok til ettertanke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland