Ok, nå har du og KAH fått stjerne for hvert eneste innlegg, som takk for en fin dialog med gjensidig respekt. Ser lenger nede her at KAH ikke liker metakommentarer, men dette er bare ment som en takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Alltid godt når man kan være uenige og likevel ha en sivilisert diskusjon! Angående metakommentarer så var det ironisk ment fra min side, hele innlegget mitt var nettopp ment som en metakommentar til hele tråden, men poenget ble nok litt for obskurt. Det jeg forsøkte å få frem er at jeg ikke er så begeistret for onelinere som effektivt avfeier ei bok uten noen begrunnelse , eller for negativitet i det hele tatt. Men metakommentarer liker jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, onelinere er ofte (kammen er ikke for alle, den heller) overfladiske, mangler innsikten vedkommende skriver kanskje har og er eventuelt en smule feige, siden de gjerne forhindrer debatt heller enn å invitere til den.

Jeg bare har et høl i huet jeg ikke klarer å hindre at det detter endel rart utav...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig at andre har utbytte også! Syntes dialogen med KAH var interessant, for han ser med klart blikk...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld