Du registrerer boken ved å gå inn på hovedsiden til boken og trykker på "følg boken". Da kan du registrere status på boken, dato, terningkast og mye annet. Ellers er det mye tips på tråden Bokelskere 2.0 under -Om bokelskere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

takk Vibeke ! skal prøve igjen <3 da registrerer jeg deg som en følger;O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig, det kan virke litt tungvint i begynnelsen men det er bare å prøve seg fram. Når du har gjort det ett par ganger så går det av seg selv. Og det er bare å spørre om det er noe du sliter med, de fleste her hjelper om de kan :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg skjønte plutselig at det går an å kopiere på omslaget,slik at boka legger seg i en såkalt boksamling....mange av bøkene er jo lest for en tid tilbake;O)..ektefellen har vært med lenge....må jo prøve å finne ut av dette for å imponere litt;O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TotoroBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenHarald KLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda Nyrud